[VIDEO] ROG S CAGLIARIJEM PREGAZIO RAZVIKANU ATALANTU: / Hrvat i Slovenac tragičari momčadi iz Bergama

Image
Foto: Profimedia

Mario Pašalić bio je u početnoj postavi Atalante te odigrao cijelu utakmicu. Kod pobjednika je Marko Rog krenuo u prvih 11, a trener Maran zamijenio ga je u 71. minuti

3.11.2019.
17:30
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Atalante doživjeli su poraz na domaćem terenu u 11. kolu talijanske Serie A, a sva tri boda iz kišnog Bergama odnio je Cagliari pobjedom od 2:0.

U dvoboju punom nesretnih okolnosti za momčad koja se natječe sa zagrebačkim Dinamom u skupini Lige prvaka, vodeći pogodak gostiju u 32. minuti došao je nakon što se lopta odbila od nekoliko igrača Atalante te na kraju od hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića završila u mreži. Nesretan pogodak Marija Pašalića pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
ŽESTOKE REAKCIJE NA TORCIDINO 'POSTROJAVANJE' IGRAČA: /

'Radije bih igrao u Sjevernoj Koreji, jadno je na što je Hajduk spao'

Image
ŽESTOKE REAKCIJE NA TORCIDINO 'POSTROJAVANJE' IGRAČA: /

'Radije bih igrao u Sjevernoj Koreji, jadno je na što je Hajduk spao'

Sedam minuta poslije domaća momčad ostala je s igračem manje, jer je opravdano isključen Josip Iličić zbog namjernog udaranja igrača. Iličićev nesportski potez pogledajte OVDJE.

Brojčanu prednost Cagliari je iskoristio u 59. minuti, kad je Oliva postigao pogodak za konačnih 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Pašalić bio je u početnoj postavi Atalante te odigrao cijelu utakmicu. Kod pobjednika je Marko Rog krenuo u prvih 11, a trener Maran zamijenio ga je u 71. minuti. Hrvatski reprezentativac je od 15. minute igrao opterećen žutim kartonom.

Pobjeda Jurića, gol Balotellija

U susretu 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, je pobijedila Bresciju sa 2:1 , dok je Udinese pod vodstvom privremenog trenera Luce Gottija, koji je naslijedio Igora Tudora, na gostovanju porazio Genou sa 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verona je do četvrte pobjede ove sezone stigla golovima Anthonyja Salceda u 50. minuti i Mattea Pessine u 81. minuti, dok je pogodak za goste zabio Mario Balotelli pet minuta prije kraja susreta.

Udinese je, tri dana nakon što je Igor Tudor dobio otkaz, a momčad privremeno preuzeo Luca Gotti, na gostovanju porazio Genou sa 3-1. Domaćin je poveo u 22. minuti golom Gorana Pandeva, no u nastavku susreta gosti su okrenuli rezultat golovima Rodriga De Paula (32'), Kena Seme (87') i Kevina Lasagne (90+4'). Marko Pajač nije nastupio za domaći sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lecce i Sassuolo su odigrali 2:2. Domaćin je dva puta vodio, no Sassuolo je uspio izboriti remi. Strijelci za domaći sastav bili su Gianluca Lapadula (18') i Filippo Falco (42'), dok su strijelci za Lecce bili Jeremy Toljan (35') i Domenico Berardi (85').

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo