VIDEO: / Real Madrid zadao veliki udarac Bayernu i Liverpoolu

Norveško čudo od djeteta, 16 - godišnji fantastični nogometaš Martin Ødegaard, novi je igrač Real Madrida. Kraljevi su doveli norveškog reprezentativca uz odštetu od 2.

22.1.2015.
16:49
VOYO logo

On o čemu se posljednjih dana šuškalo, sada je dobilo i svoju službenu potvrdu. Norveško čudo od djeteta, 16 - godišnji reprezentativac Norveške Martin Ødegaard, novi je igrač Real Madrida. Kraljevski klub je doveo Ødegaarda uz odštetu od 2.8 milijuna eura njegovom dosadašnjem klubu, prvoligašu Strømsgodsetu, ali i jednako toliki iznos u bonusima sljedećih godina.

Mladi Norvežanin je tijekom četvrtka prošao liječnićki pregled, što je bila posljednja formalnost prije potpisa ugovora života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista je ostvarenje sna potpisati za najveći klub na svijetu", kazao je Martin Ødegaard.

https://twitter.com/realmadriden/status/558283666015936512 Najmlađi debitant i strijelac norveške prve lige dogovorio je sa aktualnim prvakom Europe vjernost na 6 godina. Iako već mjesecima pola Europe lovi ovog dragulja, za kojeg nogometni stručnjaci i sportski novinari govore kako je novi nasljednik Messija, on se ipak odlučio za odlazak u Madrid. Tako je Ødegaard odbio i europske velikane poput Bayern Munchena i Liverpoola, te se odlučio za avanturu u Madridu. Tim potezom Real je zadao veliki udarac Bayernu i Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ybDWHzLw84I

Vrijedi istaknuti kako je sa njim put Santiago Bernabeua vjerojatno otišao i njegov otac Hans Erik Ødegaard, koji bi trebao voditi mlađe kategorije Kraljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je i to da je Ødegaard prošle godine debitirao za reprezentaciju Norveške sa 15 godina i 300 dana, čime je srušio 30 godina star rekord kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

//www.youtube.com/embed/Smi8jvNixL8

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo