VIDEO: / Prosinečki trpio odvratna vrijeđanja!

Kao što se i očekivalo, Robert Prosinečki je u 'večitom derbiju' bio na udaru navijača Partizana.

17.3.2011.
12:36
VOYO logo

Grobari su vrijeđali i hrvatskog branitelja Tihomira Purdu razvivši na južnoj tribini transparent "Purda - ubica srpskih zarobljenika – oslobođen". Iako je vratar Vladimir Stojković, Zvezdina 'izdajnica' koja je završila na vratima Partizana, bio prvi na udaru navijača, još jedan čovjek nije bio pošteđen navijačkog iživljavanja.

Roberta Prosinečkog na 'piku' su imali Grobari, koji su ga na poluvrijeme ispratili pjesmom Ti si Zvezdin četnik, Roberte, a kasnije se to pretvorilo u još odvratnije psovke i vrijeđanja. Pjevali su mu i stari hit Novih fosila Šuti moj dječače plavi, prenosi portal S media.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče vrijeđanja navijača Partizana, s tim nemam problema i ne bih to htio komentirati", izjavio je hrvatski trener nakon utakmice, u kojoj je, kaže, njegova momčad dominirala u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom dijelu smo propustili četiri prilike za postizanje gola i trebamo žaliti što na odmor nismo otišli s rezultatskom prednošću. Brzi gol u drugom poluvremenu je otvorio utakmicu, tim razdobljem nisam zadovoljan, zato smo izgubili. Derbi je bio dobar, s mnogo šansi, zadovoljan sam borbenošću i voljom. Prvi pogodak smo primili slučajno, a drugi greškom Ćosića", dodao je Prosinečki, koji je za 6. travnja najavio – podvig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će vrlo teško, ali vjerujem da možemo napraviti podvig u uzvratu iako Partizan ima veliki i dobar rezultat. Naravno, bio bih još veći optimist da je Borja u finišu postigao gol, imali smo šansi, ali nedostaje nam koncentracija u završnici", zaključio je bivši član Bilićevog stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo