VIDEO: / Ludi preokreti u San Sebastianu!

Odlična utakmica odigrana je u San Sebastianu gdje je Real Sociedad ugostio Malagu u 15. kolu španjolskog prvenstva.

5.12.2011.
12:08
VOYO logo

Sociedad je poveo u 10. minuti autogolom Argentinca Martina Demichelisa. Rezultat je stajao do 21. minute kada je Jose Rondon poravnao na 1:1 što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Urugvajac Sebastian Fernandez preokrenuo je rezultat u korist bogataša iz Malage u 59. minuti i činilo se da će gosti stići do tri boda. Međutim, najprije je Carlos Vela izjednačio u 89. minuti, a zatim je u prvoj minuti sudačke nadoknade Diego Ifran zabio za veliko slavlje domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Atletico Madrida slavili su na svom travnjaku protiv Rayo Vallecana s 3:1. Madrižani su stigli u vodstvo u 25. minuti prvog poluvremena. Strijelac je bio Gabi nakon asistencije Kolumbijca Radamela Falcaa. Ostatak prvog dijela završio je bez pogodaka, kao i većina drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je asistent prvog, zabio drugi pogodak za Atletico. Falcao je poentirao u 75. minuti utakmice, a to mu je ujedno bio i sedmi pogodak ove sezonu u Primeri. Eduardo Salvio postigao je u 90. minuti gol za 3-0, a gosti su do smanjenja stigli u prvoj minuti sudačke nadoknade. Pogodak je, u vlastitu mrežu, zabio (ponovno) Gabi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo