KAKAV SKANDAL / VIDEO Pojavila se snimka kako vratar u prvoj ligi smanjuje svoj gol! Doveo u pitanje regularnost prvenstva

Image
Foto: Screenshot Twitter

Mnogi su se zapitali kako je to moguće, a sada je dostupna i snimka koja pokazuje kako je to Gunnarsson varao sustav

1.6.2022.
19:14
Screenshot Twitter
VOYO logo

Veliki skandal potresa norveški nogomet posljednjih dana nakon što je otkriveno da je islandski vratar Patrik Gunnarsson koji brani za Viking smanjivao vlastiti gol prije svake domaće utakmice.

Mladi Islanđanin je pod krinkom neobičnog rituala šutirao vratnice vlastitog gola te ga navodno smanjivao po 20 centimetara. S tom viješću je prvi izašao list Aftenposten. Gunnarsson je sam izjavio da namješta svoj gol, ali ispostavilo se da bi ga zaista smanjivao kada suci ne bi gledali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su se zapitali kako je to moguće, a sada je dostupna i snimka koja pokazuje kako je to Gunnarsson varao sustav.
Regularnost natjecanja je dovedena u pitanje, a Viking je po svemu sudeći profitirao od ove prevare. Naime, na domaćem su terenu primili samo dva pogotka te su druga najbolja momčad lige po tom kriteriju, a nakon 11 kola zauzimaju 3. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će ovaj skandal utjecati na Gunnarssonovu karijeru ostaje tek za vidjeti. Riječ je o perspektivnom mladom vrataru koji je branio za sve mlade reprezentacije Islanda, a aktualni je golman U21 selekcije. Četiri je godine bio član Premierligaša Brentforda iz kojeg je bio odaslan na nekoliko posudbi, a trenutno mu teče prva od tri godine ugovora s Vikingom. Gunnarsson je na Transfermarktu procijenjen na pola milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo