Pogledajte kakvo moderno čudo nastaje u Rijeci!

28.11.2014.
17:34
VOYO logo

Predsjednik kluba Damir Mišković je nakon dvoboja protiv Standarda s ponosom pričao o predstavljanju simulacije projekta, a o kakvom se sjajnom objektu radi, može se vidjeti i u prigodnom filmiću koji su objavili Riječani. Prema Miškovićevim riječima, prvi bi dio trebao biti gotov do ožujka nakon čega slijedi selidba.

Trening-kamp će biti sastavljen od više nogometnih igrališta koja bi trebala zadovoljiti zahtjeve profesionalnog sporta i uvjeta za trenažne procese. Po uzoru na velike europske i svjetske klubove više igrališta će omogućiti optimalne uvjete za treninge svih Rijekinih momčadi, od najmlađih do seniora, te stvaranje budućih vrhunskih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/PRHDkuUTAl4

"Da bi klub ostvarivao dobre rezultate, mora imati dobre uvjete za rad. Nadam se da ćemo s novim kampom i stadionom to steći i doći na europsku razinu", poručio je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić, a predsjednik Mišković je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša je vizija od prvog dana bila da djeca, grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i cijela Hrvatska imaju jedan kamp kakav nema nitko ovdje i da djeca treniraju, uživaju, da ih nonići, none, mame i tate dovedu ovdje i da znaju će provesti sat-dva u sportu i stjecanju radnih navika za budućnost."

Za kraj je Mišković dodao da će se klub novim privremenim stadionom približiti navijačioma jer na njemu neće biti ograda, a to će ujedno biti najava i za novi stadion na Kantridi koji bi trebao biti gotov 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo