Pogledajte kakvo moderno čudo nastaje u Rijeci!

28.11.2014.
17:34

Predsjednik kluba Damir Mišković je nakon dvoboja protiv Standarda s ponosom pričao o predstavljanju simulacije projekta, a o kakvom se sjajnom objektu radi, može se vidjeti i u prigodnom filmiću koji su objavili Riječani. Prema Miškovićevim riječima, prvi bi dio trebao biti gotov do ožujka nakon čega slijedi selidba.

Trening-kamp će biti sastavljen od više nogometnih igrališta koja bi trebala zadovoljiti zahtjeve profesionalnog sporta i uvjeta za trenažne procese. Po uzoru na velike europske i svjetske klubove više igrališta će omogućiti optimalne uvjete za treninge svih Rijekinih momčadi, od najmlađih do seniora, te stvaranje budućih vrhunskih nogometaša.

//www.youtube.com/embed/PRHDkuUTAl4

"Da bi klub ostvarivao dobre rezultate, mora imati dobre uvjete za rad. Nadam se da ćemo s novim kampom i stadionom to steći i doći na europsku razinu", poručio je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić, a predsjednik Mišković je dodao:

"Naša je vizija od prvog dana bila da djeca, grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i cijela Hrvatska imaju jedan kamp kakav nema nitko ovdje i da djeca treniraju, uživaju, da ih nonići, none, mame i tate dovedu ovdje i da znaju će provesti sat-dva u sportu i stjecanju radnih navika za budućnost."

Za kraj je Mišković dodao da će se klub novim privremenim stadionom približiti navijačioma jer na njemu neće biti ograda, a to će ujedno biti najava i za novi stadion na Kantridi koji bi trebao biti gotov 2016. godine.

Možda će te zanimati

TARAPANA /

Sudac se šokirao kad je vidio zadnji udarac raspojasanog Hrgovića: 'Aaaaa... To je to stari, dosta je, dosta'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali