SJAJNA IZVEDBA / VIDEO Pogledajte golove Dinama u prvoj prijateljskoj utakmici: Prvijenac Drmića i dvije majstorije Petkovića

Image

Dinamo je u prvoj prijateljskoj utakmici svladao Shkendiju 3:0 i na sjajan način otvorio pripreme.

27.6.2022.
11:38
VOYO logo

Premijeru u novoj sezoni Dinamo je otvorio uvjerljivom pobjedom. U prvom pripremnom ogledu u slovenskom dijelu priprema Dinamo je u Lendavi pobijedio sjevernomakedonsku momčad, Shkendiju iz Tetova, rezultatom 3:0.

Trener Ante Čačić u svakom je poluvremenu koristio dvije posve različite postave promijenivši svih 11 igrača. Mrežu je u 16. minuti načeo Dinamov debitant Josip Drmić. Mahir Emreli sjajnom je dubinskom loptom pronašao Darija Špikića na lijevoj strani, on utrčao u kazneni prostor, zavrnuo na “drugu vratnicu” gdje je osvanuo Drmić i s tri metra podmetnuo nogu skrenuvši loptu u prazan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je dijelu na scenu stupio Bruno Petković s efektnom asistencijom za Dinamov drugi pogodak te atraktivnim driblingom i udarcem za treći pogodak. U 54. je minuti kroz šumu suparničkih braniča lansirao loptu u srce kaznenog prostora u for Komnenu Andriću, koji se spretno othrvao braniču i vrataru i pogodio za 2:0. Treći je gol potpisao sam Petković tako što je u 81. minuti ”lažnjakom” izvrtio braniča pa precizno sa 17 metara ljevicom pogodio donji kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo