VIDEO: / Ovo sigurno nikad niste vidjeli!

Napadaču Barcelone Lionelu Messiju nedostaju još samo 34 gola kako bi postao najbolji strijelac kluba u povijesti. Do sada je zabio 202, a ovdje ih sve možete pogledati u jednom videu!

4.11.2011.
12:44
VOYO logo

Trenutačno najbolji igrač svijeta na svom 'računu' ima 202 pogotka iz 286 nastupa za Barcelonu i malo tko uopće dvoji da će Argentinac već ove sezone prestići jedinog koji je ostao ispred njega - Cesara Rodrigueza.

"Messi će ga prestići i postati najbolji u povijesti kluba. Ja to već smatram obavljenim, a ne bih se kladio da to neće napraviti još ove sezone. A ima samo 24 godine, to sve govori", izjavio je trener katalonskog velikana Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/od7eaa5p4Xk?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Podsjetimo, Messi je prošle tri sezone bio najbolji strijelac Lige prvaka, protekle natjecateljske godine zabio 53 gola u svim natjecanjima, a ove je sezone mrežu zatresao 22 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek koji mu još jedini stoji na putu do 'besmrtnosti', Španjolac Rodriguez, zabio je 235 pogodaka za Barçu, no Messi je odlučio ispisati novu povijest na Camp Nou i oduzeti mu tu laskavu titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo