VIDEO: / Ovo je jedini igrač na svijetu ravan Messiju?

Kapetan hrvatske reprezentacije i ukrajinskog Šahtara, Darijo Srna, izjavio je da ga uopće ne čudi što se Manchester United zanima za njegova suigrača, Brazilca Douglasa Costu.

23.3.2011.
17:40
VOYO logo

Dvadesetogodišnji ofenzivni veznjak Douglas Costa stigao je u Šahtar 2010. godine iz Gremia te u dresu kluba iz Donjecka upisao 23 nastupa i zabio osam golova. Njegove sjajne partije, pogotovo ove sezone, zamijetili su i veliki europski klubovi, a pojavu nove mlade zvijezde na europskom nogometnom nebu prokomentirao je Darijo Srna koji s mladim Costom svakodnevno igra i trenira.

"Nikad nisam vidio takvu agilnost, osim kod Messija. Njegova brzina s loptom i tehnika nisu od ovoga svijeta", ističe hrvatski reprezentativac i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da ga prate mnogobrojni skauti, a osim Uniteda, žele ga Chelsea i Liverpool".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Costa i fizički sliči najboljem nogometašu svijeta. Visok je 170 centimetara i težak 65 kilograma, a njegovo glavno oružje su brze promjene smjera, sjajan dribling i lukavstvo u igri. Iako nam se čini da su usporedbe s Messijem prehrabre, Costa će svoju kvalitetu moći pokazati u izravnom okršaju sa slavnim Argentincem, u četvrtfinalu Lige prvaka. Podsjetimo, prva utakmica Barcelone i Šahtara na rasporedu je 6. travnja na Camp Nou, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Donjecku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103180388006 arti-201103090138006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo