VIDEO: / Ni Olić nije mogao pomoći protiv prvaka!

U najvećem derbiju nogometne Bundeslige aktualni prvaci, igrači dortmundske Borussije, slavili su pobjedu 1:0 kod Bayerna na Allianz Areni.

19.11.2011.
22:48
VOYO logo

Pobjedu je gostima donio Mario Götze u 65. minuti kada je sa pet-šest metara najbolje reagirao u šesnaestercu domaćina. Tom prilikom je gadno pogriješio Boateng koji je jednu "svijeću" od lopte tražio pogledom i dok se pokušao snaći Götze je lakoćom matirao Neuera.

Bila je to, inače, otvorena utakmica u kojoj je nešto bolji bio Bayern, no Borussija se u niti jednom trenutka susreta nije postavila inferiorno, te je pokušala prijetiti jednakom snagom. U posljednjih deset minuta su Bavarci stisnuli suparnika u vlastiti šesnaesterac, ali su Kroos, Ribery i Gomez propustili lijepe šanse za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/videok/sport/bayern-munich-0-1-dortmund-facebook-http-www.facebook.com-tvgolo-Op2W5BpZ2hyrBCPw

Od hrvatskih nogometaša u obje momčadi nastupio je Ivica Olić koji je na travnjak ušao u 72. minuti umjesto Thomasa Müllera. Danijel Pranjić je ostao na klupi Bavaraca kroz ovaj susret. Kod gostiju je, pak, Ivan Perišić osjetio travnjak tijekom posljednje tri minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo da je Bayern tijekom sedam domaćih utakmica Bundeslige ove sezone primio samo dva pogotka! No, u oba slučaja je to označilo poraze. Prije Borussije iz Dortmunda Bayern je na njihovom terenu pobijedila druga Borussija, ona iz Mönchengladbacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo