PORTUGALCI U STRAHU / VIDEO Nevolje u raju: Ronaldo ostao zaprepašten hladnim i neugodnim susretom sa suigračem

Image
Foto: Screenshot YouTube

Legendarni Portugalac se pokušava rukovati sa suigračem koji nevoljko prihvaća njegovu ruku. Ipak nakon kratkog razgovora ostavio je Ronalda zaprepaštenog

15.11.2022.
8:58
Screenshot YouTube
VOYO logo

Cristiano Ronaldo je pred sam Mundijal dao vrlo kontroverzan intervju Piersu Morganu, a ono što je izrekao tijekom medijskog istupa podiglo je buru u Manchesteru.
Britanski mediji javljaju kako će Erik ten Hag uskoro na konzultacije s klupskim čelnicima kako bi raspravili o eventualnim sankcijama za Ronalda, a spekulira se da bi kazna mogla biti jedna od najvećih u povijesti. Naime, spominje se cifra od oko milijun funti.

Image
PORTUGALSKA ZVIJEZDA /

Ronaldo se razočarao kada je vidio Rangnika na klupi: 'Nikad nisam čuo za tog tipa'

Image
PORTUGALSKA ZVIJEZDA /

Ronaldo se razočarao kada je vidio Rangnika na klupi: 'Nikad nisam čuo za tog tipa'

Portugalac je između ostalog izjavio kako ga Ten Hag i uprava kluba pokušava otjerati nakon što su ga izdali, a konstatirao je kako između njega i nizozemskog stručnjaka nema poštovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi i bura u klubu je ono na što se Ronaldo zasigurno i pripremio s obzirom na intervju koji je dao no po svemu sudeći nije očekivao da će ga isto dočekati i u njegovoj sigurnoj luci, odnosno u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, ne u istoj mjeri. Ronaldo se na okupljanju reprezentacije našao sa suigračem iz Manchestera, Brunom Fernandesom. Bio je to njihov prvi susret nakon intervjua, a kamere su zabilježile hladnu i neugodnu situaciju.

Fernandes je Ronalda u hodu samo dotaknuo po ramenu, a legendarni Portugalac se pokušava rukovati sa suigračem. Bruno je nevoljko prihvatio njegovu ruku, ali je i ostavio Ronalda prilično zaprepaštenog nakon kratkog razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije trebalo dugo dok mediji diljem Europe nisu napravili analizu i ustvrdili da Fernandes nema ni malo prijateljski stav prema suigraču. Portugalci se boje da će Ronaldov rat protiv uprave i trenera Manchester Uniteda ostaviti traga i na njihovu reprezentaciju.

Jesu li u pravu, vidjet ćemo vrlo brzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo