Ovo će pamtiti! Mogao je biti faca, a na kraju se plakalo na terenu!

Na svjetskom prvenstvu U-20 reprezentacija u Turskoj zabilježen je još jedan promašaj iz rubrike 'vjerovali ili ne', a 'potpisao' ga je napadač Portugala Aladje.

5.7.2013.
8:46
VOYO logo

Borba za četvrtfinale SP-a između Portugala i Gane ponudila je pravi triler iz kojeg su kao pobjednici izašli afrički nogometaši pobjedom 3:2.

Mogao je to biti početak iz snova za mlade sunarodnjake Cristiana Ronalda, koji su već u prvoj akciji na utakmici, nakon svega 12 sekundi igre, imali sjajnu šansu, no Aladje ju je neobjašnjivo zapucao i to neometan sa svega par metara od gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato su protivnici bili koncentriraniji pa su i poveli u 19. minuti golom Kennedyja Ashije. Pravi triler nastao je dvadesetak minuta prije kraja jer su Portugalci preokrenuli rezultat u svega dvije minute pogocima Tiaga Ferreire (71) i Edgara Ieja (73).

//www.youtube.com/embed/273NqqArXDM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Ganci su imali snage za uzvrat pa su prvo izjednačili u 79. minuti golom Michaela Anabe, a onda i protivniku zadali konačan udarac u 85. minuti kada je za pobjedu zabio Yiadom Boakye.

//www.youtube.com/embed/4nVFOCleEcI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aladje, koji je imao priliku biti heroj svoje nacije, je kraj utakmice dočekao plačući na terenu zajedno s nekim suigračima, dok su Ganci slavili prolaz u četvrtfinale i to protiv Čilea koji je izbacio Hrvatsku pobjedom 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo