[VIDEO] NEUEROVA POGREŠKA KARIJERE DOVELA KOVAČA U PROBLEME: / Dogodilo se upravo ono čega su se mnogi pribojavali

Image
Foto: Screenshot

Ono što su svi govorili da će jednom skupo koštati sada je došlo na naplatu

13.3.2019.
22:16
Screenshot
VOYO logo

Manuel Neuer je u prvom dijelu utakmice Bayerna i Liverpool napravio jednu od najvećih pogrešaka svoje karijere. Liverpool je poveo protiv Bayerna s 1:0 na Allianz Areni u uzvratu osmine finala Lige prvaka, a strijelac je bio Sadio Mane i to nakon velike greške golmana domaćih.

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/bj/bjve.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika pogreška

Neuer je izletio, vjerovatno ni sam ne zna gdje, a Mane je to iskoristio i bez većih problema poslao loptu u mrežu. Nije ovo prvi puta da Neuer ovako izlazi s vrata, dapače, za njega je to stalna praksa i najčešće nema problema s time, ali sada je imao.

Iako je rezultat 1-1 u četvrtfinale vodio Liverpool, početkom nastavka upravo su gosti bili aktivnija momčad u potrazi za drugim golom do kojega su i stigli u 69. minuti. Neuer je krajnjim naporom uspio izbiti ubačaj Alexander-Arnolda u korner, a nakon tog udarca iz kuta Van Dijk je bio najviši u skoku te glavom s pet metara pogodio sam donji desni kut nemoćnog Neuera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije sve bilo loše

Mogao je Liverpool riješiti sve dvojbe oko prolaska u 75. minuti kada je Salah izbio pred Neuera, no u odlučujućem trenutku nije ni uputio udarac prema golu niti poslao dobru loptu prema Firminu koji je pratio akciju.

Ipak, engleski je velikan u 84. minuti stigao do trećeg pogotka kojim je zapečatio pitanje pobjednika. Origi, koji je na teren stupio samo minutu ranije, proigrao je Salaha na desnoj strani, uslijedio je precizan centaršut koji je Mane glavom proslijedio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo