[VIDEO] NESTVARNI POTEZ I ASISTENCIJA REBIĆA: / Pa kako su Donji Vinjani iznjedrili takvog ubojitog španera; Divi mu se i veliki Ibra

Image
Foto: Screenshot

Rebić pokazao kakav je španer

29.7.2020.
21:30
Screenshot
VOYO logo

U susretu 37. kola Serie A fantastični hrvatski reprezentativac, srebrni VatreniAnte Rebić asistirao je za vodstvo Milana kod Sampdorije 1:0 koji je na kraju slavio u Genoi s 1:4. OVDJE pogledajte najzanimljivije trenutke utakmice.

[VIDEO] REBIĆ SE UMALO POTUKAO S RAMIREZOM: Kamere zabilježile žestoki sukob na terenu; No, pravi je kaos nastao na poluvremenu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majstorski trzaj nakon dodovanja od noge do noge, Ibra bio gazda u susretu

Igrala se četvrta minuta susreta na praznom stadionu kada je hrvatski reprezentativac dobio loptu koja je došla dodavanjima od noge do noge iz zadnje linije, majstorski u pokretu, trzajem na lijevoj strani terena izbacio protivnika, pobjegao mu te se namjestio na centaršut kojim je precizno pronašao Zlatana Ibrahimovića, koji je zabio glavom. Šveđanin je odigrao fantastično. Zabio je dva gola i namjestio jedan te ponovno na terenu bio gazda, pokazavši da su godine za njega samo broj...

Izašao na poluvremenu

Pogledajte OVDJEkakvog su Vinjani Donji iznjedrili ubojitog španera...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je izašao na poluvremenu, a umjesto njega je ušao Portugalac Rafael Leao. U šestoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena Hrvat je dobio i žuti karton zbog grube igre. Rossoneri su pobjedu potvrdili s dva gola u razmaku od četiri minute.

U 54. minuti Zlatan je glavom namjestio gol Turčinu Hakanu Calhanogluu koji je imao zadaću samo zakucati iz neposredne blizine u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampdoria je u 78. minuti propustila kazneni udarac

Sampdoria je u 78. minuti propustila kazneni udarac, ali u 87. minuti je Askildsen pogodio dalekometnim projektilom za 1:3. Konačnih 1-4 u drugoj minuti sučevog dodatka postavio je Leao.

Lecce je pobjedom 2:1 na gostovanju kod Udinesea ostao u igri za opstanak, jer je Genoa s visokih 5:0 poražena na gostovanju kod Sassuola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udinese je poveo golom Samira u 36. minuti. Četiri minute poslije izjednačio je Mancosu udarcem s bijele točke, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Lapadula u 81. minuti.

Uoči posljednjeg kola Lecce zaostaje samo bod za Genoom. Lecce će u 38. kolu ugostiti Parmu, a Genoa je domaćin Veroni, koju vodi nekadašnji trener Đenovljana Ivan Jurić. Verona je večeras svladala SPAL sa 3-0, a gostujući vratar Karlo Letica bio je nemoćan kod sva tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Italija - 37. kolo Lazio - Brescia 2-0 (Correa 17, Immobile 83) Sampdoria - Milan 1-4 (Ibrahimović 4, 58, Calhanoglu 54, Leao 90+2 / Askildsen 87) Sassuolo - Genoa 5-0 (Traore 26, Berardi 39, Caputo 66, 77, Raspadori 74) Udinese - Lecce 1-2 (Samir 36 / Mancosu 40-11m, Lapadula 81) Verona - SPAL 3-0 (Di Carmine 7, 11, Faraoni 47) Cagliari - Juventus (21.45) Fiorentina - Bologna (21.45) Torino - Roma (21.45)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrano: Inter - Napoli 2-0 Parma - Atalanta 1-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo