NEPREPOZNATLJIVI JUVE JEDVA DO TRI BODA S IGRAČEM VIŠE: / Ronaldo zabio za povijesni rekord, pogledajte gol kojim je preskočio Pelea i izbio na vrh

Image
Foto: Profimedia

Talijanski prvak na kraju je uvjerljivo slavio, ali treba napomenuti da stvari nisu tako izgledale na travnjaku te da su jedva došli do ove pobjede

10.1.2021.
22:56
Profimedia
VOYO logo

U susretu 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je s mnogo muke pobijedio Sassuolo sa 3-1 skočivši na četvrto mjesto Serie A.

Premda je cijelo drugo poluvrijeme Juve imao igrača više, torinska "Stara dama" je tek u samoj završnici utakmice stigla do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda i ključni trenutak dogodio se u samoj završnici prvog dijela kada je Pedro Obiang isključen zbog oštrog prekršaja. Sudac Davide Massa je pregledao VAR snimku i poslao Obianga na hlađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je s igračem više poveo u 51. minuti krasnim golom Danila, kojeg možete pogledati ovdje, no sedam minuta kasnije Gregoire Defrel je zabio za 1-1. Domaćin je bio korak do nove prednosti u 67. minuti, no Federico Chiesa je pogodio vratnicu. Šest minuta kasnije Cristiano Ronaldo je imao zicer, no Andrea Consigli je sjajno reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I hrabri gosti su imali nekoliko prilika, možda i za podvig. Ipak, u 82. minuti Aaron Ramsey je zabio za 2-1, a u posljednjim trenucima susreta Ronaldo je postavio konačnih 3-1. njegov 759. pogodak u karijeri, kojim se izjednačio na vrdu s Josefom Bicanom na vječnoj listi strijelaca, pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo