VIDEO: / Navijači Sampdorije nastavili napadati igrače

Nogometaši Sampdorije ispali su iz prve talijanske lige nakon što su u posljednjem kolu doživjeli poraz od Palerma na svom Luigi Ferraris stadionu.

18.5.2011.
20:26
VOYO logo

Nakon što su kamenovali autobus s igračima, nekoliko dana poslije, grupa navijača razočarana ispadanjem Sampdorije iz Serie a ušla je u kompleks Gloriano Mugnaini i prekinula trening svojih ljubimaca.

Izvrijeđali su ponajviše trenera Alberta Cavasina koji je po njihovom mišljenju glavni razlog katastrofalne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu bolje prošli ni vratar Gianluca Curci i napadač Massimo Macarone. Ovoljetna pojačanja iz Palerma proglašeni su izdajnicima kluba.

Jedina osoba koja nije primila kritike bio je kapetan Angelo Palombo koji je plakao na travnjaku nakon ispadanja u niži rang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kapetana su pitali kakve planove ima za ljeto, s obzirom da se klub seli u drugu ligu, a on ima pregršt ponuda najjačih talijanskih klubova.

Podsjetimo, Sampdoria je sezonu počela u kvalifikacijama za Ligu prvaka nakon što su prošle godine završili na četvrtom mjestu. Odlazak Antonia Cassana i još nekoliko ključnih igrača dovela je klub do borbe za opstanak. Tu borbu na žalost nisu dobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105180726006 arti-201105170927006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo