[VIDEO] NAVIJAČI BOSNE I HERCEGOVINE NISU ZABORAVILI SVOG HEROJA: / Evo kako su s tribina podržali teško stradalu legendu

Image
Foto: STR-4321/PIXSELL

Spahić je teško stradao u prometnoj nesreći u Hercegovini, a tamošnji mediji danas su javili da mu je otkazao bubreg

5.9.2019.
23:11
STR-4321/PIXSELL
VOYO logo

Robert Prosinečki i njegova Bosna i Hercegovina upisali su drugu pobjedu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Zmajevi su s visokih 5:0 naprosto razbili Lihtenštajn u Zenici u utakmici koja je imala samo jedan smjer.

Domaćine je već u 11. minuti doveo igrač zagrebačkog Dinama Amer Gojak. Dinamični veznjak ušao je u srce kaznenog prostora gdje ga je pronašao Edin Džeko sjajnom asistencijom nakon koje je Gojak pogodio za vodstvo BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUKA MODRIĆ PROGOVORIO O RAKITIĆU I ATMOSFERI U REPREZENTACIJI: /

Hrvatska se sprema za ključnu utakmicu kvalifikacija

Image
LUKA MODRIĆ PROGOVORIO O RAKITIĆU I ATMOSFERI U REPREZENTACIJI: /

Hrvatska se sprema za ključnu utakmicu kvalifikacija

Navijači su u Zenici posebnu počast odali nogometašu koji je odigrao gotovo stotinu utakmica u dresu BiH - Emiru Spahiću. Spahić je teško stradao u prometnoj nesreći u Hercegovini, a tamošnji mediji danas su javili da mu je otkazao bubreg. navijači ga nisu zaboravili, već su mu skandiranjem pružili podršku s tribina da bi se što prije oporavio.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu koji je omogućila stranica SportSport.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golijada u nastavku

Lihtenštajn se neloše držao ostatak utakmice, no od 80. minute krenula je kanonada koja je jako loše završila za goste. Džoker s klupe Duljević pogodio je sretno u 80. minuti za 2:0. Njegov udarac iz daljine odbio se od dva protivnička igrača i završio u mreži, a uslijedio je još veći masakr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edin Džeko upisao se u strijelce tek u 85. minuti, Amer Gojak uzvratio mu je asistenciju, Edin Višća pospremio je jedan odbijanac u 88. minuti, a golijadu je na asistenciju Duljevića zaključio onaj koji ju je i započeo - Amer Gojak.

Bosna i Hercegovina je na trećem mjestu skupine J koju predvodi Italija s 15 bodova u pet utakmica, a slijede ih Finci s tri boda manje. BiH ima sedam bodova i morat će se dogoditi pravo čudo da se izbore za neko od prva dva mjesta u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo