VIDEO: / Napadaču na Darija Srnu zaslužena kazna!

Disciplinska komisija UEFA-e ekspresno je riješila 'zaostatke' iz osmine finala Lige prvaka. Kaznila je 'udarača' Daniele de Rossija, brbljavog trenera Arsenala i njegovog igrača Samira Nasrija.

18.3.2011.
21:56
VOYO logo

Vezni igrač Rome i talijanski reprezentativac Daniele de Rossi kažnjen je s tri utakmice zabrane nastupa u europskim kupovima zbog divljačkog udarca laktom u lice Darija Srne.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qQYkaCDzNsTNvm5B

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident se dogodio tijekom uzvratnog susreta osmine finala Lige prvaka igranom prošlog tjedna u Donjecku, a ugledni sudac Howard Webb, koji je bio na nekoliko metara od mjesta događaja, nije ni reagirao, već je naknadno dao žuti karton (!) kapetanu Šahtara i hrvatske reprezentacije zbog prigovora.

http://video.rutube.ru/a152d1f7eca6673d876f1f4c9215090b

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA-inu kaznu je popio i trener Arsenala Arsene Wenger te igrač Samir Nasri zbog nedoličnog ponašanja nakon uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka u Barceloni. Francuzi su verbalno napali suca tog dvoboja i zaradili utakmicu suspenzije.

"Trener Arsenala Arsene Wenger i vezni igrač Samir Nasri kažnjeni su jednom utakmicom zabrane nastupa u UEFA-inim klupskim natjecanjima. Arsenalov trener je ujedno kažnjen s 10.000 eura. Žalba na ovu odluku mogu uložiti u roku od tri dana", stoji u priopćenju UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo