VIDEO: / Najbolji igrač Lyona ne igra protiv Dinama?

Najbolji igrač Lyona Lisandro Lopez ozlijedio je gležanj u subotnjem dvoboju četvrtog kola Le Championnata u susretu protiv Montpelliera.

28.8.2011.
13:12
VOYO logo

U 87. minuti utakmice na Gerlandu stoper Montpelliera Hilton je punom težinom nenamjerno pao na stopalo najboljeg strijelca Lyona, a Lopez je odmah suigračima rekao kako misli da je nešto puklo.

Te nalaze potvrdila je i liječnička služba francuskog kluba odmah na utakmice, međutim rengentske snimke u bolnici su pokazale da je samo riječ o iščašenju. Ipak potrebne su dodatne pretrage da se ustanovi koliko dugo će Lopez morati pauzirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lisandro je teže iščašio gležanj. Sljedeći tjedan napravit će se dodatne pretrage kako bi se ustanovila ozbiljnost ozljede, kao i duljina oporavka", priopćili su iz Lyona.

Francuzi su u skupini s Dinamom, Realom i Ajaxom, a upitno je hoće li se Argentinac oporaviti do prvog susreta s Modrima koji je na rasporedu 27. rujna na Gerlandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici protiv Montpelliera Lavovi su slavili sa 2:1, a hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta.

Vezani članci:

arti-201108260123006 arti-201108260112006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo