[VIDEO] NAJAVA OD KOJE SE ČOVJEK NAJEŽI: / Dinamo iznenadio sve i novi kalendar posvetio velikoj tragediji koja je potresla Zagreb

Image
Foto: Screenshot

Dinamo pokušao je u nesretnim trenucima koji su obilježili 2020. godinu pomoći zajednici, pojedincima i svom gradu

1.12.2020.
13:34
Screenshot
VOYO logo

Iako je pandemija koronavirusa financijski jako pogodila sve nogometne klubove, pa tako i Dinamo, u Zagrebu na kraju priče ipak imaju razloga biti zadovoljni. Ova teška 2020. godina završit će možda i proljećem u Europi jer Dinamo je prvi u svojoj skupini Europa lige i ne zna za poraz, a navodno za sada i financijski dobro stoje.

Vrijeme je tako da se polako i "modri" okrenu novoj godini, a uoči, nadamo se puno bolje, 2021. godine Dinamo je odlučio izbaciti novi kalendar, ali ovaj put su odlučili napraviti posebnu posvetu, posvetu Zagrebu koji je ove godine pretrpio veliku tragediju uzrokovanu potresom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posveta Zagrebu

"U jutarnjim satima 22. ožujka u 6 sati i 24 minute Zagreb i okolno područje zadesio je snažan potres magnitude 5.5. Sat vremena kasnije uslijedio je još jedan jaki potres magnitude 5.0 po Richteru. Nastradala je i stara jezgra Zagreba, sami centar i povijesne građevine. Zagrebački je potres odnio i jedan mladi život - život 15-godišnje djevojčice", pišu na web stranici kluba.

"Dinamo pokušao je u nesretnim trenucima koji su obilježili 2020. godinu pomoći zajednici, pojedincima i svom gradu. Od novčanih donacija zagrebačkim bolnicama Petrova i Klaićeva koje su nastradale i pretrpjele veliku štetu u potresu do donacije dva sanitetska vozila hrvatskom zdravstvenom sustavu u trenucima kada je to zbog epidemije i zdravstvenih potreba bilo najpotrebnije", stoji u objavi, a u nastavku možete vidjeti lijepi spot posvećen Zagrebu s elementima kalendara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo