VIDEO: / Mourinho napravio incident na Camp Nou!

Barcelona je u uzvratu španjolskog Superkupa pobijedila Real 3:2 i osvojila prvi ovosezonski trofej.

18.8.2011.
11:18
VOYO logo

Frustracija Real Madrida se nastavlja. Nakon što im je Barcelona prošle sezone 'uzela' španjolsko prvenstvo i izbacila ih iz Lige prvaka u polufinalu, katalonski velikan je u uzvratnoj utakmici Superkupa slavio 3:2 (prvi susret je završio 2:2) i osvojio prvi trofej ove sezone.

Nakon što je Benzema u 81. minuti izjednačio na 2:2, Madriđani su se ponadali da bi mogli uzeti pehar na Camp Nou, no Messi im je dvije minute prije kraja utakmice zagorčao sudbinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljuti Marcelo je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade na aut-liniji pokosio novog Barceloninog igrača Fabregasa, nakon čega je započeo kaos i naguravanje igrača.

Umjesto da smiri uzavrele glave svojih nogometaša, Mourinho je i sam odlučio sudjelovati u incidentu, te je rukom za oko i uho uštipnuo pomoćnika trenera Barcelone Pepa Guardiole Tita Vilanovu, koji ga je nakon toga odgurnuo i udario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Mourinho je mirno izjavio da uopće ne zna tko je Vilanova te je poricao ikakvo sudjelovanje u incidentu, dok je Guardiola poručio kako snimka sve pokazuje.

Nije to bilo jedino Mourinhovo iskakanje iz 'tračnica' na Camp Nou. U jednom trenutku utakmice, dok su Messi i Alves stajali kraj njega, Portugalac je napravio potez rukom sugerirajući da u zraku nije sve čisto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinhovo ponašanje u Barceloni je, naravno, naišlo na osudu, a branič Gerard Pique je izjavio da Portugalac uništava španjolski nogomet.

"Netko se njime treba ozbiljno pozabaviti. Ljudi u nas često upiru prstom, no problem je u Madridu. Ovo je predaleko otišlo i na kraju bi moglo vrlo ružno završiti", izjavio je Pique, a Guardiola pokušao smiriti strasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti jako oprezni jer ćemo jednoga dana ovako napraviti veliku štetu. Ne na terenu, nego izvan njega, a za to smo svi odgovorni", izjavio je trener Barcelone.

Vezani članci:

arti-201108150029006 arti-201108130164006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo