VIDEO: / 'Moraš biti pijan ili napušen da to napraviš!'

19.5.2011.
13:07
VOYO logo

Razlog najnovijeg verbalnog ispada Diega Maradone je popis argentinskih reprezentativaca za nastup na prvenstvu Južne Amerike, kojem će u lipnju domaćin biti upravo Argentina.

Na listi kandidata nema Maradoninog ljubimca Carlosa Teveza za kojeg je izbornik Sergio Batista procijenio da mu nije potreban za Copa Americi jer ima Lionela Messija i Gonzala Higuaina na istoj ili sličnoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moraš biti pijan ili napušen da to napraviš, ne pozoveš Teveza. I nemoj mi pričati da želiš provjeriti neka druga imena... o kakvom to testu pričamo?", ljutio se Maradona gostujući u emisiji argentinske TV-postaje TyC Sports.

Mali zeleni, koji je prošli tjedan pristao preuzeti Al Wasl, klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, objasnio je gledateljima da je Messi sasvim drugačiji tip igrača kojem ne odgovara uloga klasnične špice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko ima svoj način igre, svoju filozofiju, ali ja nikad ne bih igrao s Messijem u vrhu napada", dodao je Maradona i sve zaključio riječima.

"Ovo što se danas događa je potpuni kaos, a nitko to ne kritizira. Vratili smo se 1000 koraka unatrag i sramim se jer smo kao nacionalna momčad zaradili poštovanje drugih, a sada smo sve to bacili kroz prozor".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105120843006 arti-201105070122006 arti-201105060363006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo