[VIDEO] MODRIĆA U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDJELI: / Vatreni oduševio potezom na treningu Reala, ovo se uistinu ne viđa svaki dan

Image
Foto: Screenshot

Opet igra kao u godini kada je osvojio Zlatnu loptu

19.12.2020.
8:44
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski kapetan LukaModrić ove sezone oduševljava navijače iz utakmice u utakmicu. Iako je s 35 godina najstariji u svlačionici Real Madrida, još uvijek je ključni igrač. Međutim, on još uvijek čeka da mu vodstvo kluba ispuni veliku želju i ponudi novi jednogodišnji ugovor. Veznjak je više put istaknuo kako mu je san umiroviti se u dresu Reala i kako se čini sve radi kako bi ga ispunio.

"Puno sam puta rekao da se jako dobro osjećam u Real Madridu i volio bih ovdje završiti svoju karijeru, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Uvijek dajem isti odgovor. Bit ću ovdje dok god budem osjećao da mogu pomoći timu. Naravno da želim ostati ovdje, ali to ovisi o mnogim stvarima", nedavno je izjavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet igra na najvišem nivou, nivou koji mu je 2018. donio Zlatnu loptu. Od toga je profitirao Zinedine Zidane. Spasio ga je Modrić od ispadanja u grupnoj fazi Lige prvaka, a s tri pobjede u nizu Real se vratio i u vratio La lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A koliko je Modriću stalo do uspjeha kluba u kojem je već osam godina najbolje govori snimka s treninga. Kako se može vidjeti, Zidane je igrače podijelio u dvije skupine kako bi međusobno odmjerili snage. Trenutak koji je ostao najdojmljiviji je Morićeva proslava gola nakon asistencije. Jurcao je i vrištao terenom kao da je bila riječ o finalu Lige prvaka, a ne o trening utakmici.

Modrić je, inače, izabran za Realovog igrača mjeseca studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo