VIDEO: / Modrić zabio gol u podvigu Tottenhama!

U trenucima kada im je malo tko davao šansu da će iznenaditi Liverpool u gostima, igrači Harryja Redknappa upravo su to napravili.

15.5.2011.
20:59
VOYO logo

Presudan dvoboj Tottenhama u borbi za Europi počeo je samo Luka Modrić. Stipe Pletikosa i Niko Kranjčar bili su za klupi za pričuve, dok Vedran Ćorluka nije bio u kombinacijama za meč protiv Liverpoola. Dvoboj na legendarnom Anfieldu bolje je otvorila momčad Harryja Redknappa i već u devetoj minutu je stigla do vodstva. Modrić je ubacio iz kornera, domaća obrana je očistila točno na nogu Rafaela van der Vaarta koji je s vrha šesnaesterca prekrasnim lobom matirao Pepea Reinu.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CQZDR18148IFxoxI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon primljenog pogotka domaćini su potpuno zagospodarili terenom, redale su se prilike pred vratima Carla Cudicinija, ali Liverpoolovi napadač jednostavno nisu bili precizni. Najbolju šansu je promašio Andy Carroll, koji je potpuno neometan s nekoliko metara glavom prebacio vrata.

I uvodne minute nastavka susreta ponovno su pripale gostima iz Londona koji su u 56. minuti preko Modrića povećali svoju prednost. Prethodno je John Flanagan u svom kaznenom prostoru srušio Stevena Pienaara, a hrvatski je reprezentativac najstrožu kaznu pretvorio u pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=HFDNlSw3Jk0kjAvK

Po istom scenariju kao i u prvom dijelu, Redsi su ponovo preuzeli potpunu incijativu, no obrana Tottenhama, na čelu s povratnikom Ledleyjem Kingom i kapetanom Michaelom Dowsonom, uspješno je odolijevala sve do kraja susreta. U 90. minuti je u igru ušao i Niko Kranjčar umjesto Pienaara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu nedjeljnog progroma 37. kola engleskog prvenstva Chelsea je kod kuće remizirao s Newcastle Unitedom (2:2). Momčad sa Stamford Bridgea povela je već u 2. minuti golom Branislava Ivanovića, no osam minuta kasnije s(p)retno je izjednačio Jonas Gutierrez.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=uuRlbo6GZiUBdlun

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo vodstvo Chelseaju u 83. minuti donio je Brazilac Alex, ali duboko u sudačkoj nadoknadi Taylor je Svrakama donio bod. Dio engleskih medija smatra da je ovo posljednja utakmica koju je Carlo Ancelotti vodio na Stamford Bridgeu.

"Ne znam što će se dogoditi sa mnom, ali nisam nervozan. Nadam se da ću ostati, rekao sam to već mnogo puta. Ali ako se to i ne dogodi, naći ću novi posao bez ikakvih problema", samouvjeren je talijanski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105130729006 arti-201105120146006 arti-201105100856006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo