VIDEO: / 'Modrić je opet pokazao koliko je velik!'

Pomoćni trener Tottenhama, Kevin Bond, izjavio je u razgovoru za radio Talksport da Luka Modrić igra briljantno nakon što je definitivno propala mogućnost njegova transfera u Chelsea.

30.9.2011.
15:51
VOYO logo

Klub sa Stamford Bridgea nekoliko je puta tijekom ljeta slao ponude Tottenhamu za Modrića, ali predsjednik Spursa, Daniel Levy, ostao je odlučan u namjeri da našeg veznjaka zadrži na White Hart Laneu.

Iako je u klubu postojao strah da će Modrić teško prihvatiti takvu situaciju i da možda neće biti na razini od prošle sezone, hrvatski je 26-godišnji reprezentativac vrlo brzo svojim igrama ponovno sve oduševio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=bxt9q1EGsdIP7goh
szólj hozzá: Tot 1-0 Liv

"Glava mu je neko vrijeme bila u kaosu, ali to je i razumljivo s obzirom na brojke koje su se vrtjele oko njega. No, transfer se nije dogodio, Luka je vratio glavu na mjesto, stavio je osmijeh na lice na treninzima i iz njegovih je igara jasno da želi biti s nama, da je sretan ovdje", naglasio je Bond.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je opet pokazao koliko je velik jer nisam siguran da bi drugi tako reagirali u njegovoj situaciji. Za sve u Tottenhamu je odlično što je sve ispalo ovako", zaključio je pomoćnik Harryja Redknappa.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201109290611006 arti-201109291460006 arti-201109281325006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo