[VIDEO] MOĆNA PORUKA PAŠALIĆA I EKIPE ZA SVE POGOĐENE KORONAVIRUSOM: / Pogledajte što su napravili nakon povijesne pobjede

Image
Foto: Twitter

Na sablasno praznoj Mestalli, koja je u potpunosti ispražnjena zbog straha od koronavirusa, igrači Atalante prisjetili su se svojih navijača

11.3.2020.
10:18
Twitter
VOYO logo

Valencia je ugostila Atalantu pred praznim tribinima na Mestalli. Gosti su nakon 4-1 u prvoj utakmici slavili i u uzvratu sa 4-3 (2-1), a sva četiri pogotka za Atalantu postigao je Josip Iličić (3-11m, 43-11m, 71, 82), dok je za Valenciju dvostruki strijelac bio Kevin Gameiro (21, 51), a jedan pogodak postigao je Ferran Torres (67).

Već samim time što su kao debitanti dogurali do četvrtfinala i to uz vjerojatno najljepši napadački nogomet koji se trenutno može gledati u Ligi prvaka, igrači Atalante oduševili su javnost porukom na kraju utakmice. Na sablasno praznoj Mestalli, koja je u potpunosti ispražnjena zbog straha od koronavirusa, igrači Atalante prisjetili su se svojih navijača koji su gotovo zarobljeni kod kuće u Bergamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Bergamo je mali grad od 120 tisuća stanovnika, a nalazi se u samom srcu Lombardije, u najjačem europskom žarištu koronavirusa. Trenutno, gotovo svakodnevno, u toj regiji ljudi umiru od opasnog virusa, a igrači Atalante odlučili su svojim sugrađanima poslati poruku podrške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bergamo, ovo je za tebe! Nikad nemoj odustati", podigli su tu poruku igrači Atalante na kraju utakmice s Valencijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo