VIDEO: / Mislili ste da je Gerrard bio brutalan? Pogledajte ovog luđaka

Ulogu jednog od glavnih negativaca u svijetu sporta prošlog je vikenda ponio legendarni kapetan Liverpoola Steven Gerrard.

23.3.2015.
10:05
VOYO logo

Liverpool je, podsjećamo, u 30. kolu Premierlige na svome Anfieldu poražen od Manchester Uniteda s 2:1, a uvelike je tome pridonio Gerrard. Kapetan Redsa je ušao u igru na poluvremenu, pri vodstvu gostiju 1:0, da bi samo 45 sekundi kasnije dobio crveni karton zbog namjernog gaženja Andera Herrere dok se ovaj pokušavao pridići s tla.

Gerrard se nakon utakmice ispričao suigračima i navijačima (ne i Herreri), a nekoliko sati kasnije iz Amerike je stigao dokaz da Liverpoolov igrač nije jedini divljak koji je u nedjelju harao nogometnim terenima. New York Red Bullsi su u MLS ligi na svome travnjaku svladali DC United s 2:0, a loš dan gostiju zaokružen je u sudačkoj nadoknadi kada je Chris Pontius promašio udarac s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OYFLiAW31un/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Dok je većina ljudi gledala izvođenje penala, ostao je nezamijećen incident koji se dogodio iza Pontiusovih leđa. Njegov suigrač Perry Kitchen brutalno je i ničim izazvan nagazio suparničkog igrača Chrisa Duvalla, valjda u namjeri da ga spriječi da utrči na eventualno odbijenu loptu. Nažalost, Kitchen se izvukao bez kazne jer sudac nije vidio njegov prljavi potez, ali možda ga na temelju snimke stigne zaslužena sankcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo