VIDEO: / Nova sramota Intera, navijači u nevjerici!

Muke Interovih nogometaša nastavile su se i u 28. kolu Serije A. Nerazzurri su protiv Atalante na svome San Siru odigrali samo 0:0...

18.3.2012.
17:41
VOYO logo

Pobijedio je Inter Atalantu u šest posljednjih prvenstvenih utakmica na svome terenu, a između toga jednom i u Talijanskom kupu. No, milanski je klub danas u takvoj situaciji da i nije nikakvo iznenađenje što je Atalanta iščupala bod. Ranierijevoj je momčadi ovo bila peta uzastopna domaća utakmica u prvenstvu u kojoj nije došla do pobjede, a ukupno gledajući u posljednjih devet kola ima samo jedno slavlje. U nedjelju je Interov antijunak bio Diego Milito koji u 23. minuti nije iskoristio jedanaesterac nakon prekršaja Gianpaola Bellinija na Giampaolu Pazziniju. Svi pokušaju 'crno-plavih' u nastavku nisu dali nikakvog ploda. Inače, Inter je ove sezone promašio tri od šest penala u Seriji A.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xpixvp_milito-penalty_sport Palermo je i dalje bez pobjede u gostima ove sezone, a u nedjelju je kod Leccea tek peti put osvojio bod (1:1). Zaustavili su Sicilijanci time barem seriju od tri uzastopna poraza. Lecce je poveo već u šestoj minuti pogotkom Davida Di Michelea s bijele točke. Devet minuta kasnije glavom je izjednačio Ezequiel Muñoz na asistenciju Josipa Iličiča. Naš je Igor Budan ušao u igru za Palermo u 60. minuti. Dodajmo i da su obje momčadi ostale s igračem manje, Lecceu je u 17. minuti isključen Massimo Oddo, a Palermu u 41. Nicolas Bertolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/b3d093c40a8991369f74d9ac9be3b6a2 Catania je i dalje u sjajnom razdoblju. Već je šest kola bez poraza, a u nedjelju je pred svojim navijačima srušila Lazio pogotkom Nicole Legrottagliea u 80. minuti. Bologna i Chievo su odigrali 2:2, a Marco Di Vaio je došao do svoga desetog pogotka u prvenstvu. U svakoj od četiri sezone u dresu Bologne 35-godišnji je veteran uspio postići najmanje deset golova. Mauricio Pinilla je, pak, hat-trickom odveo Cagliari do pobjede (3-0) protiv Cesene. Nikad prije u Seriji A 28-godišnji Čileanac nije postigao više od jednog gola u utakmici, ali ova je nedjelja očito bila njegov dan. Istina, dva je puta bio precizan s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo