VIDEO: / Mandžo i društvo propustili 'osramotiti' Engleze

Bayern se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka. Bavarci su u uzvratnoj utakmici u Münchenu odigrali s Arsenalom 1:1 te ukupnim rezultatom 3:1 prošli u daljnju fazu natjecanja.

11.3.2014.
12:45
VOYO logo

Bayern je protiv Arsenala bio bolja momčad od prve minute, te je diktirao tempo igre i držao loptu većinom u svom posjedu.

Usprkos tomu oba su pogotka postignuta u drugom poluvremenu i to u razmaku od samo dvije minute. Poveo je Bayern preko Bastiana Schweinsteigera, kojeg je Franck Ribery pronašao usamljenog na nekih šest metara, nakon što je prethodno na lijevom boku iz igre izbacio Bacaryja Sagnu. Schweinsteiger je pričekao da Arsenalov vratar Lukasz Fabianski padne, te je zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je uspio izjednačiti preko Lukasa Podolskog koji je postigao gol skroz iskosa s lijeve strane zakucavši loptu visoko u mrežu Manuela Neuera. Golu je prethodila sumnjiva situacija u kojoj je Podolski rukom odgurnuo Philippa Lahma, ali prekršaj nije dosuđen iako su Bavarci protestirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to Podolskom drugi gol u isto toliko utakmica protiv bivšeg mu kluba u Ligi prvaka. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao iako je Bayern imao priliku za gol iz jedanaesterca koji je skrivio Laurent Koscielny na Arjenu Robbenu.

https://vine.co/v/MbuYgeF9hax/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratar Fabianski zaustavio je udarac Thomasa Müllera u drugoj minuti sudačke nadoknade. Bayern je tako drugu godinu uzastopce u istoj fazi natjecanja izbacio Topnike. Hrvatski napadač Bayerna Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta, a propustio je nekoliko kvalitetnih prilika za postizanje gola.

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=a866da74-3945-8b53-d0cd-b2bd7139d10&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo