MAMIĆ SNIMKOM IZAZVAO LAVINU REAKCIJA: / Pogledajte što najpoznatiji hrvatski bjegunac radi uoči izricanja presude

Image

Zdravko Mamić je u lipnju 2018. nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, zbog izvlačenja oko 116 milijuna kuna iz Dinama

8.2.2021.
8:55
VOYO logo

Bivši izvršni direktor Dinama i nekadašnji dopredsjednik HNS-a, Zdravko Mamić, čini se ne brine se previše oko nadolazećeg izricanja presude za nezakonito izvlačenje novca iz Dinama.

Podsjetimo samo, Zdravko Mamić je u lipnju 2018. nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, zbog izvlačenja oko 116 milijuna kuna iz Dinama, a neposredno uoči izricanja te presude pobjegao je u Bosnu i Hercegovinu, čije državljanstvo ima. Njegov brat Zoran Mamić tada je nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović na tri godine zatvora, a poreznik Milan Pernar na četiri godine i dva mjeseca zatvora. O to je prvostupanjskoj presudi nedavno raspravljao Vrhovni sud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O slučaju sada raspravlja Vrhovni sud i čeka se njihova konačna odluka, ali ne zna se kada će točno biti donesena. A što za to vrijeme radi Zdravko Mamić? Pa, recimo da se dobro provodi. Naime, na YouTubeu, a onda i Mamićevim službenim društvenim mrežama osvanuo je video na kojem Mamić priča viceve s poznatim bosankohercegovačkim vicmaherom, Edinom Adilovićem. Video je izazvao lavinu reakcija, a kako je pušten na Mamićevom Facebook profilu, gdje ima svoju vojsku obožavatelja, one su, eto, uglavnom vrlo pozitivne... Što više reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo