VIDEO: / Mamić u Beogradu 'preokrenuo program' i 'ispalio' ekskluzivu

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić boravi u Beogradu povodom utakmice Srbije i Hrvatske, a usput je gostovao na RTS-u u emisiji Oko. Emisija je emitirana u ranijem terminu, u 21.

6.9.2013.
9:09
VOYO logo

"Sa srpskim nogometnim djelatnicima imam sjajne, dugotrajne i neprekidne odnose. Pozvao sam ih na večeru jer me zanima kako su i kako im ide u životu", objasnio je Mamić.

Govorio je u emisiji i o tome zašto je odbio Džajićev poziv da dođe u Crvenu zvezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da su normalne okolnosti, svakom čovjeku na svijetu bi bila privilegija raditi u Zvezdi, prvaku Europe i klubu s armijom navijača. Nestrpljivo iščekujem da se Zvezda vrati u vrh. Dinamo je sada ono što je Zvezda bila ranije. Postali smo ime u europskom nogometu i imamo sjajan imidž te planiramo uskoro skinuti Zvezdu s pozicije najvećeg kluba ovih prostora."

Otkrio je i svoja očekivanja o večerašnjoj utakmici na Marakani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Z8U7PclcBFc

"Očekujem da Hrvatska ne izgubi. Bilo bi pretenciozno reći da ćemo vas pregaziti kao plitak potok. Srbija, nažalost, ima bolje igrače od Hrvatske, ali nema ono što mi imamo – kult reprezentacije. Potpuno mi je normalno da Mihajlović od svojih igrača traži da pjevaju himnu. Pa pjevajte, pokažite da volite Srbiju. Igrač mora znati svoju himnu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekskluzivno je otkrio da je dobio parnicu s Eduardom na sudu i objasnio zašto u Hrvatskoj ljudi u njemu vide idola.

"Dinamo je u posljednjih sedam godina zaradio 150 milijuna eura od prodaje igrača. Svaki čovjek koji je pristojan, vrijedan i obrazovan u meni vidi idola. Dio medija i huligani žele me otjerati iz Dinama, htjeli su me i likvidirati jer ne dopuštam huliganima da reketare Dinamo i igrače."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odradio je Mamić dio posla i za Hrvatsku turističku zajednicu.

"U Hrvatskoj me zovu četnikom jer poštujem Srbe i jer mi je srce veliko kad vas vidim na našem moru. Imam poruku za vas – samo radite da biste taj novac mogli potrošiti kod nas!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelju je bio zanimljiv skandal kad je Mamić vrijeđao ministra Jovanovića nazvavši ga Srbinom.

"Proveo sam noć u zatvoru, ali nisam vrijeđao Srbe. Ja volim Srbe. Meni je bio cilj samo povrijediti Jovanovića jer je on vrijeđao mene i hrvatski nogomet", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo