[VIDEO] MAJSTORSKI GOL REBIĆA, MILAN RAZBIO LAZIO: / Vatreni zabio prekrasan pogodak, prvenstvo je vjerojatno odlučeno

Image
Foto: Profimedia

Rebić, koji je odigrao drugo poluvrijeme za Milan, postigao je treći pogodak svoje momčadi u 59. minuti

4.7.2020.
23:49
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je strijelac za Milan koji je u susretu 30. kola talijanskog prvenstva iznenađujuće kao gost svladao drugoplasirani Lazio s visokih 3-0 (2-0).

Rebić, koji je odigrao drugo poluvrijeme za Milan, postigao je treći pogodak svoje momčadi u 59. minuti. Njega je odlično u domaćem kaznenom prostoru proigrao Bonaventura, a naš je napadač potom rutinski sa 10-ak metara svladao Strakoshu. Bio je to deveti pogodak Rebića u Serie A ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak pogledajte OVDJE.

Image
Foto: Profimedia

04/07/2020 Roma ( Italia)Sport CalcioLazio - MilanCampionato di Calcio Serie A Tim 2019 2020 - Stadio Olimpico di RomaNella foto:gol rebic04/07/2020 Roma (Italy)Sport SoccerLazio - MilanItalian Football Championship League A Tim 2019 2020 - Olimpico Stadium of RomaIn the pic:gol rebic,Image: 539804923, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Milan je poveo sretnim pogotkom Calhanoglua u 23. minuti, njegov udarac izvan kaznenog prostora pogodio je Parola, promijenio smjer i lopta je postala nedohvatljiva za Strakoshu, a na 2-0 povisio je Ibrahimović iz kaznenog udarca dosuđenog zbog igranja rukom Radua u 34. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Milan je skočio na šesto mjesto ljestvice sa 46 bodova, dva manje od pete Rome, a jednim više od sedmog Napolija, dok je drugi Lazio dodatno izgubio korak s vodećim Juventusom koji je ranije u subotu u gradskom derbiju svladao Torino sa 4-1 (2-1). Lazio je ostao na 68 bodova i sada za Juventusom zaostaje velikuh sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo