VIDEO: / Luda utakmica Tottenhama i Arsenala!

U sjevernolondonskom obračunu dva ljuta rivala pljuštali su golovi. Arsenal je čak dvaput vodio, u 40.

21.4.2011.
0:48
VOYO logo

U jednom od najžešćih gradskih derbija, koji je na kraju završio podjelom bodova (3:3), prvu prijetnju uputio je Luka Modrić, čiji je udarac u drugoj minuti otišao pored vrata. Već u petoj minuti Arsenal je poveo. Fabregas je sjajnom loptom proigrao Walcotta, koji je izbjegao zaleđe, pobjegao domaćoj obrani i lakoćom matirao Gomesa.

Gosti su se radovali tek dvije minute, a onda je Vedran Ćorluka vrhunskom loptom pronašao Van der Vaarta, koji se oslobodio svog čuvara i zakucao loptu iza leđa vratara Szczesnyja. No, to je bio tek početak ludnice u prvome poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 12. minuti Samir Nasri je opalio s vrha šesnaesterca i probio iznenađenog Gomesa za novo vodstvo Topnika. Igrači su se potom malo 'smirili', a zabilježili smo nešto kasnije dobar pokušaj Modrića iskosa s desne strane, no golman Arsenala je odbio loptu.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=RZRg0pvZobPnyzZU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda u završnici prvog dijela ponovno 'vatromet'. U 40. minuti Walcott je zakuhao nove probleme Gomesu i obrani Tottenhama, a gol je zabio Van Persie zakucavši loptu pod gredu iz drugog pokušaja.

Samo četiri minute kasnije, nakon što su Spursi ostali bez ozlijeđenog Garetha Balea, Tom Huddlestone je pucao s vrha kaznenog prostora i kroz šumu nogu pogodio sam kut Arsenalovih vrata za smanjenje gostujućeg vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poluvremenu je u svlačionici ostao Ćorluka kojeg je zamijenio Kaboul, a Tottenham je krenuo po izjednačenje. Do njega su domaćini stigli u 71. minuti nakon što je Szczesny oborio Lennona za najstrožu kaznu, a siguran realizator jedanaesterca bio je Van der Vaart.

http://video.rutube.ru/e65472fa1ac12e16ba84d386d88ae437

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je rezultat ostao do kraja fenomenalne utakmice između londonskih rivala u kojoj je Modrić odradio svih 90 minuta, Ćorluka samo prvo poluvrijeme, dok Niko Kranjčar zbog ozljede nije ni konkurirao za ovaj derbi.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104190835006 arti-201104140279006 arti-201104130804006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo