VIDEO: /

Mandžo i društvo luduju, plavuša u šoku

Kolo prije službenog kraja nogometne Bundeslige, Bayern je na svojoj Alianz Areni i na ulicama Münchena proslavio 23. naslov prvaka Njemačke.

12.5.2013.
13:18
VOYO logo

Još jedna pobjeda i slavlje za kraj sezone. Nogometaši Bayerna dugo su slamali otpor bavarskog suparnika Augsburga, da bi dvadesetak minuta prije kraja otvorili golijadu. Müller, Shaqiri i Luiz Gustavo, donijeli su Bayernu novu 3:0 pobjedu, i slavlje na prepunoj Alianz Areni je moglo početi.

Nakon utakmice su Bayernovi nogometaši primili pehar za 23. osvojeni naslov prvaka u klupskoj povijesti, a onda je počeo neformalni dio slavlja u kojem je bilo svega. Najdalje je otišao neozbiljni vratar Bayerna Manuel Neuer, koji je ogromnu kriglu punu piva istresao ravno na glavu lijepoj hostesi odjevenoj u bavarsku narodnu nošnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I svaki od nogometaša Bayerna se nije odvajao od pive - ili ju je ispijao ili zalijevao prvog do sebe, a velikoj fešti se prepustio i Mario Mandžukić, hrvatski nogometaš i ove sezone jedan od ključnih ljudi u momčadi Juppa Heynckesa.

Odjeveni u tradicionalne bavarske nošnje gradom i na glavnom trgu s navijačima su slavili nogometaši i prepustili se svim čarima fešte, makar su ispred njih još dva velika zadatka. Onaj veći, 25. svibnja protiv dortmundske Borussije (finale Lige prvaka na Wembleyju), te nešto manji, protiv Stuttgarta 1. lipnja (finale DFB Pokala).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je sve to skupa izgledalo pogledajte u fotogaleriji i videosnimkama s Alianz Arene i s ulica Münchena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Smiješna strana sporta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo