VIDEO: / Livaja 'torpedirao' Romu!

Marko Livaja, 19-godišnji hrvatski nogometaš, ove je nedjelje prvi puta otkada je došao u Atalantu počeo utakmicu od prve minute. Naplatio je to s dva pogotka Romi.

24.2.2013.
16:24
VOYO logo

No, čak i ta dva gola nisu bila dovoljna sastavu iz Bergama niti za pobjedu, niti za bod u domaćem ogledu 26. kola talijanske Serie A. Rimljani su na snijegom prekivrenom travnjaku dobili ovu utakmicu s 3:2. Ako zbog nečega navijači Atalante mogu biti zadovoljni onda je to predstava Livaje i nada da će na krilima hrvatskog napadača uspjeti ostvariti cilj, a to je ostanak u Serie A. Livaja je, inače, zabijao pogotke za 1:0 (9. minuta) i za 2:2 (44. minuta), no odlučio je pogodak Grka Torosidisa u 71. minuti, koji je iskosa, udarcem glavom, prevario domaću obranu i vratara za pobjedu Rome. Vodeći Juventus se lako obračunao sa Sienom, te je na domaćem travnjaku slavio 3:0. Ova pobjeda Juventusu je došla nakon poraza u prošlom kolu kod Rome, a nedjeljni strijelci za talijanskog prvaka su bili Lichtsteiner, Giovinco i Pogba.

http://www.youtube.com/embed/zr6Ei6JODrM Najluđa je utakmica odigrana između Cagliarija i Torina gdje je domaćin slavio s 4:3. U posljednjih deset minuta ogleda Torino je igrao s dva igrača manje, a Cagliari je dva od četiri gola na utakmici zabio s bijele točke. U 87. minuti je još rezultat bio 2:2, a tada je Cagliarija u vodstvo doveo Pinilla. U drugoj minuti nadoknade je Bianchi za goste realizirao jedanaesterac za 3:3, ali je samo 100-ak sekundi kasnije Conti zaključio dramu golom za 4:3 i osvajanje tri boda Cagliarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo