VIDEO: / Krasan gol Matea Kovačića pod gredu! Hrvat je 'pokorio' Sardiniju!

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić zabio je otvarajući gol za 1:0 vodstvo Intera na gostovanju kod Cagliarija u utakmici 24. kola talijanskog prvenstva.

23.2.2015.
22:30
VOYO logo

Sva tri hrvatska igrača započela su ovaj susret od prve minute, Duje Čop za Cagliari, te Kovačić i Marcelo Brozović za Inter.

Kovačić je zabio u 47. minuti potegnuvši ljevicom s nekih 12, 13 metara, nakon što je lijepo pokupio jednu koju Icardi nije uspio iskontrolirati. Njegov je udarac odsjeo u gornjem kutu nemoćnog Cagliarijevog vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to Kovačiću inače peti ovosezonski prvenstveni gol i prvi nakon 16. kola kada je zabio Laziju.

Drugi gol za Nerazzurre zabio je Icardi u 68. minuti, dok je jedini gol domaćina registriran kao autogol Carriza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čop je kod Cagliarija zamijenjen u 56. minuti, dok je Brozović kod Intera izašao u 83. minuti, a zamijenio ga je Hernanes. Kovačić je pak zamijenjen u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj danas odigranoj utakmici Napoli je savladao Sassuolo s 2:0 na svom San Paolu golovima Duvana Zapate i Mareka Hamšika.

Na ljestvici Serie A vodeći Juventus ima 57 bodova, devet više od drugoplasirane Rome i 12 više od trećeplasiranog Napolija. Inter je šesti s 35 bodova, dok je Cagliari u zoni ispadanja na 18. mjestu s 20 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo