[VIDEO] KRAMARIĆ SJAJNO ZABIO I ASISTIRAO U TRILER-UTAKMICI HOFFENHEIMA: / Pogledajte nove majstorije Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Kramariću je ovo bila tek četvrta ligaška utakmica ove sezone, ali mu je ovo zato bio sedmi prvenstveni gol

21.11.2020.
17:50
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac, Andrej Kramarić, postigao je pogodak i upisao asistenciju u 3:3 remiju svog Hoffenheima protiv Stuttgarta u osmom kolu Bundeslige.

Hoffenheim je poveo preko Baumgartnera u 16. minuti, no gosti su preokrenuli preko Gonzaleza u 18. i Wamangituke u 27. minuti. Novi preokret uslijedio je u 48. minuti kada je Kramarić asistirao Sessegnonu za 2:2, a onda je Vatreni u 71. minuti iz penala povisio na 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Hoffenheim's Croatian forward Andrej Kramaric celebrates scoring from the penalty spot, his fourth of the day, during the German first division Bundesliga football match BVB Borussia Dortmund v TSG 1899 Hoffenheim on June 27, 2020 in Dortmund, western Germany.,Image: 536422226, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

No, u trećoj minuti sudačke nadoknade Stuttgart preko Kempfa dolazi do 3:3. Kramariću je ovo bila tek četvrta ligaška utakmica ove sezone, ali mu je ovo zato bio sedmi prvenstveni gol te zaostaje tri gola za vodećim strijelcem Lewandowskim.

Pogledajte gol Kramarića OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern kiksao

Neubičajeno loš Bayern je u Muenchenu odigrao samo 1-1 s Werderom, što im je tek drugi puta u nizu od 35 utakmica u svim natjecanjima da nisu pobijedili. Dapače, bili su blizu poraza jer je goste u 45. minuti doveo u vodstvo Max Eggestein, a izjednačio je Kingsley Coman u 62. minuti. Dvije minute prije kraja Sargent je izašao sam ispred Neuera, koji spašava Bavarce poraza.

Bayern vodi s 19 bodova, tri više od RB Leipziga koji kasnije igra protiv Eintracht Frankfurta, dok je Bayer Leverkusen skočio na drugo mjesto pobjedom 2-1 kod Arminia Bielefeld. Pobjednički gol zabio je Dragović u 88. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je s 2-0 slavio kod Schalkea, a Josip Brekalo je igrao do 80. minute, dok je Marin Pongračić zaražen nakon reprezentativne akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo