[VIDEO] KOMIČAN GOL RIJEKE POSTAO APSOLUTNI HIT: / Javio se i svjetski prvak s urnebesnim komentarom - 'Snima li se neka komedija'?

Image
Foto: Profimedia

Nije to bio bilo kakav autogol, bio je to autogol o kojem sada priča pola Europe

1.10.2020.
22:53
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Rijeke izborili su nastup u natjecanju po skupinama Europske lige zahvaljujući 1-0 (1-0) pobjedi na gostovanju protiv danskog Kopenhagena u susretu posljednjeg pretkola.

Rijeka je do pobjede stigla autogolom Ankersena u 20. minuti. No, nije to bio bilo kakav autogol, bio je to autogol o kojem sada priča pola Europe. Kulenović je uspio izboriti jednu loptu te je odigrao za Andrijašević koji je pretrča ravno pola terena, nakon čega je iskoristio sudar braniča, prošao sam i uspio majstorcki prebaciti vratara. Lopta se na kraju odbila od grede i završila u koljenu Ankersena pa u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

(200925) -- RIJEKA, Sept. 25, 2020 (Xinhua) -- Joao Escoval (C) of HNK Rijeka celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League third-round qualifying football match between HNK Rijeka and Kolos Kovalivka in Rijeka, Croatia, Sept. 24, 2020.,Image: 559795648, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Javio se i svjetski prvak

Sve u svemu, pogodak Rijeke vrlo brzo je dospio na društvene mreže i izazvao je lavinu reakcija, uglavnom komičnih. A pogodak je primijetio i šahovski velemajstor, trenutno najbolji igrač svijeta i veliki ljubitelj nogometa te jedan od najboljih igrača Fantasy Premier lige, Magnus Carlsen.

"U Kopenhagenu se danas popodne snimao novi film Charlieja Chaplina", napisao je Carlsen na svom Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo