VIDEO: / Komentator poludio zbog novog gola velikog Zidanea!

Velikan svjetskog nogometa Zinedine Zidane i dalje oduševljava svojim majstorijama. Kada je zabio prvi gol u utakmici legendi Reala i Intera, TV-komentator je pao u trans.

9.6.2014.
10:16
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena i dalje oduševljava svojim potezima. Još jedan u nizu prekrasnih golova zabio je na utakmici legendi Real Madrida i Intera, koja je završila rezultatom 2:2.

Veliki Zizou zabio je prvi gol na utakmici, a u strijelce se upisao i legendarni kapetan Intera Javier Zanetti, koji je karijeru završio tek prije desetak dana, nakon 19 godina provedenih u Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

41-godišnji Zidane je nakon utakmice potvrdio da će i iduće sezone biti pomoćnik Carlu Ancelottiju na klupi Real Madrida.

//www.youtube.com/embed/47bpG30UX4g

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno sam ovdje gdje jesam i tu ću i ostati. Uživam u iskustvu. Osjećaj je kao kada sam i igrao".

Francuski klub Bordeaux bio je najviše zainteresiran da angažira Zidanea na trenerskoj klupi, no predsjednik Jean-Louis Triaud je otkrio da od toga ipak neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću negirati da je bilo brojnih kontakata, no nažalost nismo ga uspjeli angažirati. Ostao je vjeran Real Madrid", potvrdio je i predsjednik Bordeauxa.

//www.youtube.com/embed/q34aujZ2PrQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je s Ancelottijem i Zidaneom na trenerskoj klupi u minuloj sezoni osvojio Kup kralja i Ligu prvaka.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo