VIDEO: / Kad je bilo najvažnije, Messi razočarao!

Aktualni nogometni prvak Europe i Španjolske, Barcelona, ispustio je prve bodove u španjolskoj nogometnoj ligi na svom Nou Campu. Katalonci su sa Sevillom odigrali iznenađujućih 0:0.

23.10.2011.
2:41
VOYO logo

Barca je imala sve. Imala je inicijativu, posjed lopte, ali to i nije toliko čudno za njih. Ono što čudi je da nisu uspjeli realizirati jedanaesterac u posljednjim trenucima utakmice, točnije nije ga realizirao najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi.

Ono najzanimljivije dogodilo se u posljednjih nekoliko minuta, točnije od 92. pa sve do 98. minute. Naime, sudac je pokazao nadoknadu od četiri minute, da bi na samom isteku treće Iniesta pao u kaznenom prostoru Seville na što je sudac Iturralde Gonzalez pokazao na bijelu točku. Stoga ne čudi što je prekid zbog prosvjeda Sevillinih nogometaša potrajao nekoliko minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku glupost uoči izvođenja jedanaesterca napravio je malijski nogometaš Fredric Kanoute koji je najprije zaradio žuti karton, jer je, nakon što je Messi postavio loptu na bijelu točku, loptu gurnuo kako bi ga pokušao omesti. Nakon što mu je sudac pokazao žuti, Kanoute se udaljio iz svog šesnaesterca, ali tu su tek nastali problemi jer je u jednom verbalnom prepucavanju uhvatio Cesca Fabreagasa, te ga je, kada su ih suigrači pokušali razdvojiti, udario u glavu. Sudac ga je bez razmišljanja poslao u svlačionicu, a Messi koji je dobrih pet minuta čekao izvesti penal, napokon je uzeo zalet i pucao.

Međutim, kao što je sjajno branio u dotadašnjem djelu utakmice, nastavio je 29-godišnji vratar Javi Varas i u velikom finalu utakmice, obranivši penal velikom Messiju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić ušao je u igru za gostujuću momčad u 71. minuti susreta. Ovim kiksom Barcelone Real Madrid je i službeno zasjeo na vrh Primere s jednim bodom više od Katalonaca.

Vezani članci:

arti-201110200325006 arti-201110191147006 arti-201110170736006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo