VIDEO: / Legendarni Alex oduševljava i u 37. godini!

Nogometašima Juventusa pripao je 158. po redu "derby d'Italia", sudar protiv milanskog Intera. Torinezi su pred svojim navijačima u posljednjoj utakmici 29. kola Serije A slavili s 2:0.

26.3.2012.
8:41
VOYO logo

Poslije prilično nezanimljivog prvog poluvremena, Juventus je u nastavku pronašao put od pobjede kojom se vratio na četiri boda zaostatka za vodećim Milanom.

U 58. minuti je Andrea Pirlo izveo korner, a pored zaspalog Maicona najviše je skočio Martin Caceres i glavom matirao Julija Cesara. Zanimljivo, otkad je zimus stigao iz Seville, urugvajski je branič zabio dva gola Milanu i sada jedan Interu. Čini se da su mu milanski klubovi omiljena meta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 71. minuti je još jedan trenutak slave doživio veliki Alessandro Del Piero koji je u igru ušao 18 minuta ranije. Arturo Vidal ga je sjajno proigrao, a 37-godišnji veteran je postigao 186. prvenstveni pogodak u karijeri, ali i prvi ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je, inače, bio apsolutno dominantan, uputio je 12 udaraca unutar okvira Interova gola, više od bilo koje druge momčadi protiv Nerazzurra ove sezone. A Inter je tako i u Torinu nastavio s posrtajima koji su mu obilježili sezonu, ovo mu je bio već 12. poraz u ligi. U deset posljednjih kola Ranierijeva je momčad samo jednom pobijedila i čak šest puta izgubila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo