[VIDEO] JEDAN OD NAJLJEPŠIH GOLOVA U EUROPA LIGI OVE SEZONE: / Autsajder u dresu Vatrenih osramotio Jedvaja i Bayerovu ekipu

Image
Foto: Profimedia

Akciju je pogledom pratio i hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj, ali nije mogao ništa

5.11.2020.
22:12
Profimedia
VOYO logo

Pravu golijadu smo vidjeli u trećem kolu Europa lige u skupini C gdje je Bayer Leverkusen na gostovanju u Petah Tikvi porazio Hapoel Be'er Shevu s 4-2. Bila je to relativno uvjerljiva utakmica Bayera, a kažemo relativna zbog jedna zaista nevjerojatne situacije.

Golove za Leverkusen zabili su Bailey (5, 75), Dadya (38-ag) i Wirtz (88), a oba gola za Hapoel postigao je Acolatse (11, 25), a ovaj postignut u 25. minuti doista je spektakularan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Bayer's forward Leon Bailey (L) collides with Hapoel's goalkeeper Ohad Levita and scores during the UEFA Europa League group C football match between Hapoel Beer-Sheva and Bayer Leverkusen at the Hamoshava Stadium in the Israeli city of Petah Tikva, on November 5, 2020.,Image: 567600578, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Acolaste je prvo primio vrlo nezgodnu loptu s desne strane i primirio je u letu petom. Zatim je driblingom krenuo nizati igrače Leverkusena, prvog je driblingom složio na tlo, drugog je fintirao tako da je ovaj zaplivao nekoliko metara i onda je elegantno prevario i vratara, zaobišao ga i pogodio gol. Akciju je pogledom pratio i hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj, ali nije mogao ništa.

Eh da, zanimljivo je reći kako Hapoel igra u dresovima gotovo identičnima onima hrvatske reprezentacije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo