[VIDEO] JAO KOVAČIĆU AKO NALJUTI NOVOG TRENERA: / Pogledajte što temperamentni Tuchel radi svojim igračima ako pogriješe na treningu

Image

A zašto je, između ostalog, Chelsea odabrao baš Tuchela, možda svjedoči i ova snimka s treninga njegova prvog kluba Mainza

26.1.2021.
23:32
VOYO logo

Bivši trener PSG-a Nijemac Thomas Tuchel službeno je u utorak imenovan trenerom engleskog prvoligaša Chelsea s kojim je potpisao ugovor na 18 mjeseci uz opciju produljenja na još godinu dana, objavio je londonski klub na svojim službenim stranicama.

Njemački je trener prije Božića dobio otkaz u PSG-u, a na klupi Chelsea je naslijedio Franka Lamparda koji je smijenjen u ponedjeljak zbog niza loših rezultata. Chelsea je trenutačno devetoplasirana momčad u engleskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je eksplozivan

"Želim zahvaliti klubu Chelsea za njihovo povjerenje u mene i u moj tim", izjavio je 47-godišnji Tuchel koji je osim PSG-a vodio i Borussiju Dortmund i s kojima je ostvarivao sjajne rezultate, osvajao prvenstva i kupove.

A zašto je, između ostalog, Chelsea odabrao baš Tuchela, možda svjedoči i ova snimka s treninga njegova prvog kluba Mainza. Tuchel je i inače na glasu kao temperamentan i eksplozivan trener, a evo što čeka igrače Chelsea ako ga naljute na treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo