VIDEO: / Ovo se rijetko viđa! Casillas odbio Ronalda!

Ronaldo je Casillasu, koji se opet našao u nemilosti Jose Mourinha, nakon njegovog ulaska na teren želio predati 'njegovu' kapetansku vrpcu, no vratar Reala mu je samo zahvalio.

7.1.2013.
10:01
VOYO logo

Trener Reala Jose Mourinho opet je nastavio po svome, te je drugi put zaredom, ovaj put protiv Real Sociedada, ostavio Ikera Casillasa na klupi. Ovaj put se definitivno može reći da je gadno pogriješio, jer je njegov odabir, vratar Adan, u 6. minuti skrivio penal te dobio crveni karton.

Mourinho je tada morao u igru ubaciti kapetana Casillasa čiju je kapetansku ulogu u njegovu odsusutvu (po prvi put) preuzeo Cristiano Ronaldo, prema tvrdnjama AS-a peti igrač po redu na popisu realovaca koji imaju tu čast, a vrpcu je nosio jer su Casillas i Higuain bili na klupi, a Sergio Ramos i Marcelo ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je odmah nakon Casillasovog ulaska na teren krenuo do vratara i želio mu predati kapetansku vrpcu, no Casillas ga je samo odgurnuo i tako, između ostalog, iskazao čast ponajboljem nogometašu današnjice koji će zbog akumuliranih žutih kartona propustiti gostovanje kod Osasune u 19. kolu Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je, podsjetimo, u pobjedi 4:3 zabio dva gola, ali je ujedno i dobio žuti karton. Bio mu je to peti žuti karton u sezoni, što će uvjetovati da zbog akumuliranih kartona po prvi puta propusti neku utakmicu po transferu u Real.

Zanimljivo, Ronaldo je suspenziju zaslužio u prvoj utakmici u kojoj je nosio kapetansku traku Reala, primjećuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sreća po Real je što će bez Ronalda igrati protiv posljednjeplasirane momčadi Primere koja barem na papiru slovi kao lagani suparnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo