VIDEO: / Giggs u 38. godini odradio plaću za cijeli život!

Schalke ipak nije uspio iznenaditi United. Moćni Englezi dominirali su cijelim tijekom susreta, a čudesnim je obranama vratar Neuer držao domaćine u egalu.

27.4.2011.
1:21
VOYO logo

United se pokazao kao velik zalogaj za njemačku momčad, Ferdinand i Vidić u potpunosti su neutralizirali nevidljivog Raula, dok su u napadu konstantna prijetnja za domaća vrata bili Rooney, Hernandez i Giggs.

Već u 3. minuti Rooney je pokušao lobom iznenaditi mladog Nijemca, ali ovaj se dobro protegnuo i izbacio loptu u korner. U nekoliko navrata pokušavali su domaći iz daljine, ali na sve prijetnje spreman je bio Van der Sar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redale su se prilike gostiju, najčešće mladog Meksikanca Hernandeza, no Neuer se nije dao savladati. Najveću priliku u prvom dijelu Englezi su imali u 28. minuti kada je ubačenu loptu sa svega nekoliko metara Giggs pokušao ugurati u mrežu domaćih, ali Neuer je sjajnim refleksom otklonio opasnost.

U 36. minuti Hernandez je još jednom ostao sam u prilici, a Schalkeov junak i to je uspio odbiti, kao i onu Giggsovu deset minuta poslije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odmor se otišlo s početnih 0:0. Istu situaciju na terenu vidjeli smo i u nastavku. United je napadao i stvarao prilike, domaćini su pokušavali iz daljine.

Igrači Schalke odolijevali su žestokim napadima Uniteda sve do 67. minute kada su sjajnu kombinaciju odigrali Rooney i Giggs, nakon čega potonji konačno pogađa mrežu Neuera. Dvije minute poslije, Rooney se upisao u strijelce. Chicharito je pronašao Manchesterovog napadača samog na desteak metara, a ovaj preciznim udarcem pogađa za 0:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja susreta imao je United priliku povećati rezultat, no u 87. Evra nije bio precizan. Manchester je u potpunosti zasluženo svladao Nijemce i u uzvratu će ih na svom Old Traffordu dočekati s golemom prednošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

arti-201104260612006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo