VIDEO: / Evo kako je Bayern šokirao prvaka Europe!

Inter i Bayern su u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka prikazali sjajnu predstavu u kojoj su gosti zasluženo slavili pogotkom Gomeza.

28.2.2011.
20:28
VOYO logo

Inter i Bayern su na San Siru igrali 'reprizu' prošlosezonskog finala Lige prvaka, a ovaj put je prvi susret osmine finala pripao bavarskom velikanu zahvaljujući pogotku Marija Gomeza u 90. minuti susreta.

Susret je počeo šansom domaćina kada je Ranocchia pucao pokraj gola, a Inter je u 22. minuti imao prvu stopostotnu priliku koju nije realizirao. Eto'o je probio desnu stranu i dodao Cambiassu koji je pogodio odličnog vratara Krafta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/fWusf8FClHZa5WQfvA9T/mov/1

Bayern je uzvratio dvije minute kasnije kada je Ribery nakon ubačaja Robbena glavom poslao loptu u gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri minute kasnije Bavarci su imali novu sjajnu priliku. Ovaj put je Lahm ubacio s desne strane, a Gomez sa sedam metara poslao loptu nebu pod oblake.

U 33. minuti Inter nije realizirao najbolju priliku kada je Eto'o primio loptu na deset metara, riješio se čuvara i oštro pucao, no vratar Bayerna je odličnom reakcijom sačuvao svoja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam minuta prije kraja prvoga dijela utakmice Danijel Pranjić, koji je do tada igrao zapaženu ulogu, je napustio teren i to najvjerojatnije zbog lakše ozljede.

U nastavak se krenulo agresivnije pa je Inter preko Maicona odmah zaprijetio, no lopta je otišla pokraj gola, dok je Bayern uzvratio u 53. minuti kada je Robben pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 57. je Inter imao novu sjajnu šansu. Eto'o je pogodio golmana, na odbijanac je natrčao Cambiasso, ali je s desetak metara loše pucao i prebacio vrata. Iz kontranapada uzvratio Robben, no njegov udarac je prohujao preko grede.

Tri minute prije kraja utakmice je Eto'o imao dobru priliku kada je iz odbijanca pucao u vratara Krafta, a utakmicu je u 90. minuti riješio Gomez nakon što je Robben odlično pucao s vrha šesnaesterca, a Cesar samo odbio loptu do usamljenog napadača Bayerna koji je iz blizine osigurao minimalnu pobjedu uoči uzvrata koji se igra 15. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susret susretu osmine finala Olympique Marseille i Manchester United su na stadionu Velodrome odigrali bez pogodaka, a uzvrat je također 15. ožujka na Old Traffordu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo