nije ga jako / VIDEO Dobrodošao u Hollywood: Pogledajte zbog čega je bivši kapetan Rijeke dobio izravni crveni

Image
Foto: AP images

Prošlu sezonu bio je ponajbolji igrač Salt Lake Cityja te je godinu završio s respektabilnih 12 golova i osam asistencija

31.3.2019.
9:00
AP images
VOYO logo

Real Salt Lake City za kojeg u američkom mLS-u nastupa bivši igrač Rijeke i Union Berlina Damir Kreilach nastavio je s klimavim početkom nove sezone.

Momčad iz Ute izgubila je 4:2 kod kuće protiv Dallasa, a velik faktor u tom porazu bio je izravni crveni karton kojeg je dobio Kreilach u 17. minuti zbog nesportskog ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damir je, prema višenju suca zaslužio izravni izlazak s terena jer je glavom u glavu udario protivničkog igrača. Doduše, ako je tu i bilo dodira, više je taj pad bio teatar, nego stvarna bol i patnja. Pogledajte kako je to izgledalo OVDJE.

Inače, Kreilach uživa visok status u MLS-u. Prošlu sezonu bio je ponajbolji igrač Salt Lake Cityja te je godinu završio s respektabilnih 12 golova i osam asistencija, što su vrhunske ofenzivne brojke za veznog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Rijeci i Union Berlinu igrao je na mjestu zadnjeg i centralnog veznjaka, dok se u Americi ne libi odigrati ni na mjestu ofenzivnog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo