[VIDEO] 'DINAMU TREBA JEDAN ODRJEŠITI TRENER, SAMO TAKO MOGU DO REZULTATA': / Legenda Modrih progovorila o krizi na Maksimiru

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trenutnu situaciju u aktualnom hrvatskom prvaku Dinamu prokomentirali su bivši igrači Modrih Jerko Leko i Ardian Kozniku

14.7.2020.
21:20
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u velikoj je krizi u nastavku sezone nakon pauze zbog pandemije koronavirusa. Modri su od 6. lipnja, kada su odigrali prvi službeni susret, nastupili u osam utakmica i samo tri puta pobijedili, dvije utakmice su završile neodlučeno, a tri puta su poraženi.

Image
'DINAMO DUGO NIJE OVAKO NEMOĆNO IZGLEDAO': /

Legendarni nogometaš analizirao derbi, evo što je presudilo na Maksimiru

Image
'DINAMO DUGO NIJE OVAKO NEMOĆNO IZGLEDAO': /

Legendarni nogometaš analizirao derbi, evo što je presudilo na Maksimiru

U tom je razdoblju Dinamo i matematički osigurao novi naslov prvaka, ali i smijenio trenera Igora Jovićevića koji je na klupi "izdržao" tek 65 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolan poraz u derbiju

"Točka na i" bila je poraz u velikom derbiju u posljednjem kolu, prošle nedjelje na Maksimiru od Hajduka, a situaciju u hrvatskom prvaku za RTL je prokomentirali su bivši igrač Modrih Jerko Leko i Ardian Kozniku.

Image

Jerko Leko

"Izgubili su homogenost i zajedništvo, ali mislim da su još uvijek motivirani. Samo moraju nekako 'kliknuti' u kabini", prokomentirao je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jovićevića je na klupi naslijedio dosadašnji sportski direktor Zoran Mamić, za kojega je najavljeno da će momčad voditi samo do kraja sezone. Nakon njega na klupu će doći novi trener, a Modri su priznali da na to mjesto žele dovesti bivšeg trenera Rijeke i sadašnjeg slovenskog izbornika Matjaža Keka.

Image
Foto: Profimedia

Matjaž Kek

Što sljedeće sezone?

"Stalno govorimo o karakternom treneru, ali treba vidjeti i selekciju i karakter igrača. Ako nemaš kvalitetne igrač, onda može doći bilo tko ,ali nećeš imati šanse bilo što napraviti", rekao je Kozniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo bi sljedeću sezonu mogao igrati u ponešto drugačijem sastavu nego ovu. Puno se govorilo o odlasku Brune Petkovića i Mislava Oršića u neki drugi klub, a na Maksimir će u prijelaznom roku stići neki novi igrači.

"To su igrači koji su već 'premazani', koji su svaki u svojim problemima i očekivanjima hoće li napraviti transfer ili ne. Tako da im sigurno treba jedan odrješiti trener koji će im biti karakter i autoritet i samo tako mogu napraviti rezultat", poručio je o toj temi Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo