VIDEO: / 'Dinamo će nas sigurno opet istući!'

Dinamu za bod u Madridu treba čudo jer Real ima 11 pobjeda u nizu, čime je Mourinho srušio rekord svoje karijere (10 pobjeda na klupi Porta 2003.).

21.11.2011.
11:39
VOYO logo

Iako im u utorak na Bernabeu stiže Dinamo, realovci su se vrlo malo bavili zagrebačkim klubom. Još im je u mislima prvenstvena pobjeda 3:2 na teškom gostovanju kod Valencije. Jedini koji se osvrnuo na Modre je Özil.

"U prvoj utakmici imali smo velikih problema s Dinamom, no bili smo u mnogo lošijoj formi. No, na našem travnjaku sve će biti drukčije, doista ne znam što bi se trebalo dogoditi da nam uzmu bodove", rekao je veznjak Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On očekuje da će Dinamo opet zaigrati kao i u Maksimiru.

"Igrat će čvrsto kao i u Zagrebu, pokušati nas istući", otkrio je Özil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real dočekuje hrvatskog prvaka s 11 pobjeda u nizu u svim natjecanjima i impresivnom gol-razlikom 41:6. U toj su seriji na prosjeku od 3.72 postignuta pogotka po utakmici, odnosno 0.54 primljenih.

Nimalo ugodni podaci za Dinamo koji u četiri dosadašnje utakmice u Ligi prvaka nije uhvatio ni bod, a pritom je ubilježio gol-razliku 0:9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je uoči utakmice u Lyonu otkrio da ima neobičan ritual uoči svake utakmice u Ligi prvaka. Naime, cijeli dan provodi u sobi u molitvi i meditaciji, kako bi prenio pozitivnu energiju na igrače. Hoće li se na taj potez odlučiti i u Madridu, kako bi pripomogao momčadi da ostvari što bolji rezultat, tek treba vidjeti.

specijal-201102150360004-Liga prvaka specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo