VIDEO: / CSKA slavio protiv Trabzonspora

U prvoj utakmici skupine B Lige prvaka, igranoj ranije zbog vremenske razlike, CSKA je na svom stadionu s 3:0 bio bolji od turskog predstavnika Trabzonspora.

18.10.2011.
22:53
VOYO logo

Iako rezultat govori da je ruska momčad bez problema riješila Trabzonspor, to ipak nije bilo tako. Turska momčad je na početku utakmice bila puno dominantnija i puno je više prijetila vratima golmana CSKA Gabulova.

Trabzonspor je čak i zabio gol u 29. minuti utakmice, ali je sudac Mark Clattenburg poništio pogodak zbog zaleđa. Turci se nisu ni snašli, a CSKA je brzo prebacio loptu na njihovu polovicu i u svega nekoliko dodira Bjelokošćanin Seydou Doumbia našao se u čistoj prilici koju nije propustio realizirati. Rezultat 1:0 je ujedno bio i rezultat prvog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku se nastavila izjednačena igra obiju momčadi, ali što se utakmica bližila kraju to je domaćin postajao sve opasniji. Latvijac Aleksandrs Kauna pogodio je za 2:0 na asistenciju Brazilca Vagnera Lovea, koji je bio asistent i kod prvog pogotka.

Konačnih 3:0 u 86. minuti postavio je Doumbia svojim drugim pogotkom večeri i četvrtim ove sezone u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA je barem privremeno zasjeo na vrhu skupine B sa istim brojem bodova kao i turska momčad (4), ali boljim međusobnim omjerom. Francuski prvak Lille i talijanski viceprvak Inter svoju utakmicu igraju kasnije, odnosno u regularnom terminu predviđenom za Ligu prvaka – 20:45.

Vezani članci:

arti-201110180965006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo